Vannbåren gulvvarme lever Bodø

Alle vet at så lenge vi har det godt og varmt på føttene, så føler du varmen i hele kroppen – fordi føttene er kroppens termostat. Med vannbåren gulvvarme blir gulvene i alle rom oppvarmet og behagelige å gå på. Og setter man skoene og støvlene i entreen, så er de tørre og varme når du skal ut i vinterkulden igjen.

Det er flere faktorer som bidrar til velvære, men temperaturen og luftfuktigheten spiller alltid en stor rolle. Med gulvvarme får du en optimal og behagelig innetemperatur. Et moderne vannbåren gulvvarmesystem har en gjennomsnittstemperatur på behagelige 23 – 25 grader.

Med et gulvvarmesystem fra Klima & Miljø AS kan du selv velge hvilken energikilde du vil bruke. Det er betryggende å vite at du når som helst kan skifte til den billigste oppvarmingen. Systemet ligger klart!

Vi satser på kvalitet i alle ledd og vi lever av å ha godt fornøyde kunder. Er dette noe som virker interesant for deg er vi din leverandør i Bodø og omeng.

For mere informasjon og tilbud fyll ut skjemaet så kontakter vi deg.

Fyll ut skjemaet for uforpliktende tilbud og vi kontakter deg.
Tilbud på serviceavtale

Antispamkode
verification code

 

Sydenvarme i Nord-Norge

Lyse, varme sommerkvelder er topp, når man ikke ligger varm og svett på et glovarmt soverom og ikke får sove.

Bergvarmepumpe -soleklar testvinner

NIBE F1255 får toppresultat i Den Svenske Energimyndighetens test og står som soleklar vinner i bergvarmepumpesegmentet.

Ny nettside

Vi har lansert vår nye nettside hvor du finner gode tilbud samt informasjon om våre produkter og tjenester.