Daiseikai 8

Toshibas kraftigste varmepumpe

Nye Daiseikai 8 er Toshibas kraftigste luft-luft varmepumpe med suveren varmeeffekt med høyeste energimerke. Daiseikai 8 inngår i Toshibas Nordic Design-serie som betyr at varmepumpen er spesialutviklet for høy varmeeffekt og optimal besparelse i kaldt klima.

Det mest imponerende med Daisekai 8 er kanskje den høye effektiviteten ved dellast og det brede driftsområdet. Der andre sterke varmepumper må slå seg av ved lavt varmebehov fortsetter Toshiba Daiseikai 8 å avgi tilpasset varme. Dette gir både høyere komfort og besparelse på høsten, i milde vintre og på våren når varmebehovet er lavt.

Den suveren avgitt varmeeffekt og høy COP ved lave utetemperaturer gjør at Toshiba Daiseikai 8 avgi mye varme når det er kaldt ute. Maks avgitt varmeeffekt er 6500 W for modell RAS-25G2KVP-ND og 7100 W for modell RAS-35G2KVP-ND ved +7 °C utetemperatur, og har et fabrikkgarantert driftsområde helt ned til -25 °C. Det oppnås maksimal energisparing med høyeste energiklasse A+++ med en SCOP lik 5,1 for størrelse 25, og klasse A++ med en SCOP på 4,9 for størrelse 35.

Varmepumpen har fått flere nye smarte funksjoner slik som uketimer på fjernkontrollen, POWER-SEL styring av varmepumpens effekt for sparing av strøm samt forbedret funksjon for styring av luftstrøm. Designet er også nytt med diskre lysikoner hvor du enkelt kan juster lysstyrken eller slå lyset helt av.

I utviklingen av Daisekai 8 har Toshiba vektlagt å gjøre varmepumpen så stillegående som mulig. På den minste modellen har innedelen kun 20 dBA i stillemodus. Bedre lyddemping også i utedelen gir lavere lydnivå.

Fyll ut skjemaet nedenfor filmen for et uforpliktende tilbud og vi kontakter deg. Vi leverer og monterer i Bodø og resten av Salten.

Se våre andre luft-luft varmepumper her.

Vi kan også tilby gode finnansieringsløsninger gjennom varmelånet som er et kredittlån som er rentefritt i 24 mnd. Les mer her (PDF).
Tilbud på serviceavtale
Tilbud på finansiering

Antispamkode
verification code

 

Sydenvarme i Nord-Norge

Lyse, varme sommerkvelder er topp, når man ikke ligger varm og svett på et glovarmt soverom og ikke får sove.

Bergvarmepumpe -soleklar testvinner

NIBE F1255 får toppresultat i Den Svenske Energimyndighetens test og står som soleklar vinner i bergvarmepumpesegmentet.

Ny nettside

Vi har lansert vår nye nettside hvor du finner gode tilbud samt informasjon om våre produkter og tjenester.