Om Klima & Miljø AS

Klima & Miljø har som målsetning å bli den ledende aktøren på fornybar energi i Nordland.

Vi leverer kvalitetsprodukter både til private og næringslivet. Vi setter kunden i fokus og vet at faglig nøyaktighet og god service er et krav for og få fornøyde kunder. Alle ansatte i klima & miljø er sertifiserte personer som til en vær tid skal ha den kompetansen de trenger for og utføre de oppdrag dem settes til. Klima & Miljø er også F-gass sertifisert bedrift. For og være oppdatert på produktene vi leverer er vi stadig vekk med på produkt kurs og service kurs.

Klima & Miljø AS er et aksjeselskap og har kompetanse og lang erfaring både innen energi, varme/kulde, ventilasjon, vannbåren varme og innen byggtekniske installasjoner.

Flere vil ha varmepumpe

Interessen for varmepumper handler ikke lenger bare om de store besparelsene de medfører.

Det dreier seg også om den langsiktige gevinsten for miljøet. Mange har fått øynene opp for de langsiktige fordelene energieffektive varmepumper kan gi dem, og vi i Klima & Miljø har fulgt denne utviklingen med glede og med løsninger som kommer både forbruker og miljøet til gode.

Sydenvarme i Nord-Norge

Lyse, varme sommerkvelder er topp, når man ikke ligger varm og svett på et glovarmt soverom og ikke får sove.

Bergvarmepumpe -soleklar testvinner

NIBE F1255 får toppresultat i Den Svenske Energimyndighetens test og står som soleklar vinner i bergvarmepumpesegmentet.

Ny nettside

Vi har lansert vår nye nettside hvor du finner gode tilbud samt informasjon om våre produkter og tjenester.